Google+

Salgsforløbet hos KBH Mæglerne

 

Vurdering

  • Gratis og uforpligtende besigtigelse af din bolig samt en uformel snak om status på boligmarkedet og salget af din bolig. Boligen og ejendommens dokumenter gennemgås og der aftales et nyt møde.

Opfølgende møde

  • Vi gennemgår salgsbudgettet, som giver dig overblik over økonomien samt formidlingsaftalen, hvor vilkårene for samarbejdet gennemgås og underskrives.

Annoncering

  • Din bolig fotograferes af en professionel fotograf og annonceres bredt på nettet via bl.a. kbhmæglerne.dk, boligsiden.dk, keybo.dk og boliga.dk. Derudover vises din bolig på sider som Home.dk, Danbolig.dk, EDC.dk, Nybolig.dk, Estate.dk mv. Din bolig vil også blive lagt på vores facebookside, så du har mulighed for at dele nyheden med dine venner og deres venner osv.

Krydstjek med vort køberkartotek

  • Din bolig matches med vort store køberkartotek. En salgsopstilling sendes til alle potentielle købere, hvis kriterier matcher din boligs profil. Allerede nu kan køberen være fundet.

Fremvisninger

  • KBH Mæglerne viser din bolig frem for potentielle købere (se evt. gode råd vedr. fremvisninger).
  • Som supplement til fremvisninger er afholdelse af åbent hus, ofte en effektiv måde at finde den rigtige køber.

Løbende status

  • Salgsforløbet gennemgås løbende og analyseres med henblik på, at optimerer det videre forløb.

Købsaftale

  • En købsaftale er en aftale mellem dig og køber, hvori vilkår for handlen nedfældes. KBH Mæglerne udarbejder købsaftalen med henblik på at sikre dig som boligsælger bedst muligt. Der vil ligeledes blive udarbejdet et salgsprovenu, som sikrer dig et overblik og over din økonomi i forbindelse med handlen.

Din bolig er solgt

  • Når alle købsaftalens vilkår, herunder evt. forbehold fra bl.a. advokater og banker, er opfyldt og fortrydelsesretten er udløbet, er handlen, at betragte som endelig.

Overdragelse

  • KBH Mæglerne vil naturligvis være behjælpelig med at overdrage boligen og evt. få aflæst div. forbrugsmålere.

KBH Mæglerne leverer ovenstående med fokus på vores værdier samt et højt serviceniveau og personligt engagement med dig som kunde i centrum. Vi vil gøre vores ypperste for at opnå din tilfredshed med vores arbejde.

Og husk at det er 100% Solgt eller Gratis!

Bestil gratis salgsvurdering...

(* skal udfyldes)

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Bestil en gratis salgsvurdering her...

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.