Google+

Salg af andelsbolig

Mange har svært ved at gennemskue andelsboligmarkedet, og det er der ikke noget at sige til. Markedet er blevet meget påvirket af forskellige politiske tiltag som ændringer i værdiansættelsen af en andelsboligforening, muligheden for at kunne tage pant i en andelsbolig mv. Disse regler er desværre ikke blevet fulgt op med regler for hvilke oplysninger forbrugeren skal have til rådighed, samt regler for hvordan disse oplysninger skal præsenteres. Konsekvensen har været at det for helt almindelige mennesker er meget vanskeligt at sammenligne én andelsbolig med en anden, uden at skulle have den helt store lommeregner frem.

Fælles regler via Dansk Ejendomsmæglerforening øger gennemsigtigheden

Brancheforeningen nu valgt selv at indføre nogle fælles regler for dets medlemmers udbud af andelsboliger. Tiltaget vil utvivlsomt hjælpe mange købere og sælgere af andelsboliger til lettere, at få kendskab til reglerne og gennemskue markedet for andelsboliger.

KBH Mæglerne er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og er derigennem forpligtiget til at følge brancheforeningens kvalitetsnormer.

Andelsbolig salg med hjælp fra KBH Mæglerne

Hvis du skal sælge din andelsbolig er du således i gode hænder hos KBH Mæglerne. Vi har mange års erfaring med salg af andelsboliger i københavnsområdet og stor indsigt i de specielle regler som andelsboliger er underlagt, som du som andelsboligsælger kan nyde godt af.

Salgsvurdering ved andelsbolig salg

Selve salgsforløbet ved andelsbolig salg forgår i det store hele som ved salget af en villa eller en ejerlejlighed. Du kan se en kort beskrivelse af det typiske salgsforløb her.

Dog skal vi bruge visse oplysninger for, at kunne give dig en grundig og korrekt vurdering af præcis dit andelsbolig salg. Følgende dokumenter/oplysninger kan med fordel fremskaffes allerede inden vi kommer på besøg:

  • Det seneste årsregnskab og budget for andelsboligforeningen
  • Andelsboligforeningens seneste generalforsamlingsreferat
  • Andelsboligforeningens vedtægter
  • Oplysninger om alle udgifter til andelsboligforeningen herunder boligydelse, acontobidrag til forbrugsudgifter, evt. antennebidrag, mv.
  • Forbedrings-/vurderingsrapport (kan evt. vente)

 

KUN kr. 35.000,- inklusiv moms og markedsføring

KBH Mæglerne kan herefter tilbyde at klare dit andelsbolig salg for kun kr. 35.000,- inkl. moms og markedsføring!

Vi tager os af det hele – også fremvisninger og åbne huse!

KBH Mæglerne arbejder ud fra Solgt eller Gratis princippet – også på andelsbolig salg. Skulle det, mod forventning ikke lykkedes os, at sælge din andelsbolig koster det dig således kr. 0.

Ring på tlf.: 30 71 71 71 og bestil en uforpligtende vurdering af din andelsbolig så du kan opnå det bedst mulige resultat af andelsbolig salg.

Bestil gratis salgsvurdering...

(* skal udfyldes)

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Bestil en gratis salgsvurdering her...

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.