Google+

Den bedste ejendomsmægler er din sikkerhed for en ordentlig handel

Bolighandlen er en af de største økonomiske beslutninger, du kan træffe her i livet. Uforudsete fejl og mangler kan nemlig hurtigt få store konsekvenser for dig og din fremtidige økonomi. Ejendomsmægleren er din garanti for, at du får en tryg sikker handel. Ejendomsmæglerens opgave er, udover at udføre et veltilrettelagt stykke salgsarbejde, at sikre dig en tryg bolighandel.  En tryg bolighandel indebærer at få den bedst mulige pris på markedet samt at få afsluttet en handel hurtigt og ikke mindst sikkert.

 

Faglighed lig med din sikkerhed

For at kunne sikre en tryg handel er det afgørende at din ejendomsmægler har fagligheden i orden.  Den bedste ejendomsmægler har en solid uddannelse og praktisk erfaring som tilsammen sikrer både køber og sælger mod ubehagelige overraskelser.

 

Du slipper for besværet

Når du bruger en ejendomsmægler får du en langt mindre besværlig handel.  Enhver ejendomshandel omfatter en betydelig mængde papirarbejde som den bedste ejendomsmægler er uddannet til at behandle korrekt. Dermed slipper boligsælgeren ikke alene for besværlighederne ved at håndtere dokumenterne, men også de vanskeligheder, som en ukorrekt behandling medfører for handlen. Den bedste ejendomsmægler sikrer dig også den optimale forhandling med køber og kontakten med købers rådgiver – kort sagt alt det praktiske arbejde der, kræves for at få din bolig solgt.

 

Tryghed

Som ejendomsmægler arbejder man under forbrugerbeskyttende lovgivning, som bl.a. betyder at det er obligatorisk for ejendomsmægleren at tegne en ansvarsforsikring. Dvs., at skulle uheldet være ude, er du sikret langt bedre hvis handlen gennemføres via den bedste ejendomsmægler.  Hvert år er der boligsælgere som har solgt deres bolig selv, som efterfølgende oplever hvor dyrt det kan være ikke at være forsikret.  

 

Den optimale bolighandel

Ejendomsmæglerens daglige interaktion med boligmarkedet betyder at mægleren har et indgående kendskab til markedet, som er helt afgørende for at opnå den optimale bolighandel. Ingen kan, uanset hvad man måtte mene, have et tilnærmelsesvis så indgående viden, om det til alle tider aktuelle boligmarked, som den bedste ejendomsmægler har.  Derved sikrer den erfarne og bedste ejendomsmægler dig, ikke alene en sikker og kompetent handel, men også den bedste handel. Ejendomsmæglerens uddannelse og ikke mindst erfaring giver en omfattende viden om, hvilke ting, der har betydning for prisen på din bolig. Det betyder, at den bedste ejendomsmægler, vil sikre dig den optimale handel.

 

En hurtigere handel

Når du sælger din bolig igennem den bedste ejendomsmægler, har du som nævnt, en langt større sikkerhed for, på et fagligt og kompetent grundlag, at få solgt til den bedste pris. En anden vigtig fordel ved at anvende den bedste ejendomsmægler, er din adgang til ejendomsmæglernes køberkartotek. Sammen med ejendomsmæglerens køberkartoteket vil den dygtige og grundige ejendomsmægler altid søge, at vise potentielle købere, så mange af ejendomsmæglerens relevante salgsemner som muligt. Sammenholdt med en ordentlig boligpræsentation på internettet, vil du som sælger have adgang til et betydeligt antal fremvisninger, som ikke ville være muligt uden den bedste ejendomsmægler.

Alt dette betyder, at salgsperioden i snit vil være langt kortere, end hvis du selv forsøger at sælge, hvilket tydeligt kan ses på diverse boligportalers liggetidsstatistikker, hvor koncepter med selvsalg, hvor sælger selv fremviser, i gennemsnit har betragteligt længere liggetider.

 

Ejendomsmægleren er en god investering

Som beskrevet er der mange fordele ved, at anvende den bedste ejendomsmægler når din bolig skal sælges. Udover en kortere salgstid og højere priser, er brugen af den bedste ejendomsmægler din forsikring, hvis uheldet er ude – en tryghed som i sig selv er grund nok til at investere i den bedste ejendomsmægler. Som cyklists er det sjældent, at man har brug for sin cykelhjelm, men når uheldet er ude er den for alvor guld værd – det samme gælder her. KBH Mæglerne kan på det kraftigste anbefale, at man som boligsælger sikrer sig og benytter sig af den bedste ejendomsmægler –vi mener naturligvis at KBH Mæglerne er den bedste ejendomsmægler. Ring 30 71 71 71 – det lønner sig!

Bestil gratis salgsvurdering...

(* skal udfyldes)

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Bestil en gratis salgsvurdering her...

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.