Google+

Hvem er KBH Mæglerne?

 

Thomas

Thomas Damgaard Bak

Jeg er 38 år og bor på Frederiksberg med min kone Cecilie og mine 2 piger på 3 og 10 år. Jeg flyttede fra Østjylland til København som 20-årig for at studere. Jeg har siden da enten boet eller arbejdet i hele 7 bydele i København hvilket har givet mig et særligt kendskab til, og påskønnelse af, hvad de enkelte bydele i København har at byde på. Jeg er herefter, som mange andre jyder, blevet så forelsket i vores dejlige hovedstad, at jeg nok aldrig flytter herfra. Jeg har en bachelorgrad i HA(jur.) fra Copenhagen Business School i København og jeg er derudover uddannet Ejendomsmægler, MDE. Jeg fungerer derudover som boligdommer i boligretten.

Jeg har godt 8 års erfaring som ejendomsmægler i København, og har derudover arbejdet i Lejernes LO i hovedstaden som rådgiver. Kombinationen af uddannelser og erhvervserfaring har givet mig et unikt kendskab til sammenhængene mellem de varierende boligtyper, ejerboliger, andelsboliger og lejeboliger, på det københavnske boligmarked, som jeg brænder for.

Jeg glæder mig til, at kunne bruge min energi og mine kompetencer til at hjælpe vores kunder godt videre på det københavnske boligmarked.

 

Kasper

Kasper Harremoes Hansen

Jeg er 31 år og er født og opvokset i Københavnsområdet og bor nu i det skønne Fuglebakkekvarter på Frederiksberg.

Jeg har ca. 9 års brancheerfaring – alt sammen i Københavnsområdet. Jeg tror meget på, at den enkelte, kan gøre hele forskellen, og det brænder jeg for at vise i hverdagen over for vores kunder – både købere som sælgere.

 

Kontakt KBH MæglerneFacade front 1

KBH Mæglerne ApS

CVR: 35028641

Tomsgårdsvej 2, st.
2400 København NV
Tlf. 30 71 71 71
 
Info@kbhmaeglerne.dk

 

Åbningstider:

Mandag-fredag       kl. 10.00-17.00.

Lørdag                    LUKKET.

Søndag                   kl. 10.00-14-00.

Bestil gratis salgsvurdering...

(* skal udfyldes)

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Bestil en gratis salgsvurdering her...

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.