Google+

Hvorfor KBH Mæglerne?

At sælge sin bolig er en af de store økonomisk betydningsfulde beslutninger som man kan står overfor i livet. Det er derfor af helt afgørende betydning for salgsforløbet, og faktisk også salgsresultatet, at man kan have tillid til sin samarbejdspartner, og fokusset på gensidig tillid en meget stor del af KBH Mæglernes idégrundlag.

Annoncering? Ja tak, men de rigtige steder!

Boligmarkedet og dermed også måden man mest effektivt sælger sin bolig, er i rivende udvikling. Branchen for formidling af boliger skal naturligvis følge med den udvikling.
KBH Mæglerne er derfor meget bevidste om, ikke unødigt, at tilføre sælger eller udlejere af boliger unødige omkostninger til annoncering i aviser som få læser, og ikke længere egner sig som platform for købernes boligsøgning.

Dig og din bolig i centrum

KBH Mæglerne er uafhængige ejendomsmæglere og ikke ejet af en bank eller en kreditforening med de forpligtigelser der følger med.  KBH Mæglerne er derfor ikke underlagt et franchise koncept, hvor ejendomsmægleren der sælger landbrugsejendomme sommerhuse skal være enige med kollegaerne i byerne om indkøb af dyre avisannoncer, som har mindre og mindre effekt på lejlighedsmarkedet. Når du køber eller sælger bolig hos os er det dig og boligen det handler om – ikke at påduttet dig dyre, uvirksomme avisannoncer, bank eller forsikringsprodukter!

KBH Mæglenes fokus er udelukkende Storkøbenhavn – vi kender byen, vi elsker byen og vi kan sælge byen!

Vi tager os af salget fra A-Z

KBH Mæglerne tilbyder dig derfor præcis de ydelser som du som boligsælger i hovedstadsområdet forventer hos din ejendomsmægler – uden omsvøb – uden tillægsydelser du ikke har bedt om – inkl. fremvisninger – inkl. åbne huse – bare billigere!

KBH Mæglernes værdigrundlag bygger på:

 

Graf

 

Kontakt KBH Mæglerne for en gratis, uforpligtende salgsvurdering her

Bestil gratis salgsvurdering...

(* skal udfyldes)

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Bestil en gratis salgsvurdering her...

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.