Google+

Gode råd ved fremvisninger og åbent hus

Når du har besluttet dig for, at sælge din bolig, skal den præsenteres for interesserede købere på bedst mulig vis. En boligs værdi afhænger af utrolig mange faktorer som man som boligsælger ikke selv har indflydelse på, som f.eks., renteniveauet, antallet af boliger til salg som købere kan vælge imellem, arbejdsløshed osv. At din bolig gør det bedst mulige indtryk når den fremvises er af helt afgørende betydning for din bundlinje. Derfor er det i sagens natur yderst interessant, at kigge på hvilke tiltag som man som boligsælger selv kan gøre noget ved.

KBH Mæglerne vil naturligvis via professionel fotografering og billedbehandling sørge for at din bolig præsenteres flot på hjemmesiden. Der er dog forskellige tiltag som kun du kan gøre for at optimere dit boligsalg:

 

 • Sørg for, at der er ryddet op og gjort rent – specielt køkken og badeværelset er vigtige.
 • En vinduespudsning giver et bedre naturligt lysindfald i din bolig, hvilket får boligen til at virke større og mere indbydende.
 • Lys skaber rumfornemmelse, så op med persiennerne og lad lyset komme ind. Jo mere pladsfornemmelse en bolig udtrykker, des bedre salgsresultat for dig som sælger.
 • Sæt evt. friske blomster frem.
 • Tændte stearinlys kan også skabe en hyggelig stemning (tag hensyn til årstiden)
 • Er der rum som ikke er blevet malet i en årrække, bør man overveje at friske dem op.
 • Ryd boligen for inventar som du ikke bruger, og ikke bidrager til boligens udtryk. En lidt for fyldt bolig kan, uanset kvaliteten af inventaret, fjerne fokus fra det som er vigtigt, nemlig boligen som potentielt nyt hjem for køber.
 • Blankpolerede og funktionsdygtige armaturer er noget af det mange købere afprøver.
 • Undgå at være hjemme under fremvisningen. Langt de fleste boligkøbere har brug for ”plads” til at kunne stille de spørgsmål og fremføre de kritikpunkter, som de har brug for. Dette er en rigtig god ting, da din ejendomsmægler således får mulighed for, at adressere dem og komme med løsninger. Præcis denne problemstilling er en af hovedårsagerne at boliger solgt gennem ejendomsmæglere har en kortere liggetid i gennemnit, og salg via den bedste ejendomsmægler, giver det bedste salgsresultat for sælger.
 • Undgå at forlade hjemmet med åbne vinduer hvis din bolig ligger ud til en trafikeret vej. Igen handler det om at holde købers fokus på boligens plusser og ikke minusserne.
 • Fremstår din bolig med en række ”småfejl” og mangler, er det ofte en rigtig god investering, at snakke med din ejendomsmægler om hvorvidt nogle af disse mangler bør udbedres inden salget. Småfejl vedrørende vedligeholdelse som kan laves for få penge, kan med fordel udbedres Her vil ejendomsmæglerens erfaring være guld værd for dig.

Alle boliger er forskellige og bringer unikke egenskaber med sig som er værdifulde. Hos KBH Mæglerne øser vi gerne ud af vores erfaringer, så du som boligsælger kan gøre netop din bolig salgsklar.

Se hvad kunderne synes om KBH Mæglerne her.

Bestil gratis salgsvurdering...

(* skal udfyldes)

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Bestil en gratis salgsvurdering her...

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.