Google+

Privat boligudlejning

Udlejning kan for nogle boligejere være et nødvendigt alternativ til salg. Nogle bliver i forbindelse med deres arbejde udstationeret i en periode, andre flytter sammen med kæresten og vil gerne beholde deres bolig, og andre igen, ønsker ikke, at sælge boligen til den aktuelle markedspris. Uanset årsagen, er det utrolig vigtigt, at søge rådgivning inden man går i gang.

Markedet for boligudlejning er yderst reguleret og reglerne er tilsvarende komplicerede. Der opstår derfor mange fejl og misforståelser, når private på egen hånd, begiver sig ud på markedet for privat boligudlejning. Tænkende mand (spejl-høj)Huslejenævnene i København og på Frederiksberg har i disse år flere sager end nogensinde. Tvisterne omhandler oftest lejefastsættelsen, vedligeholdelse samt ind- og udflytning. Det er derfor meget vigtigt, at have styr på hvad der aftales i lejekontrakten. Der er en udbredt misforståelse af, at man kan aftale hvad som helst i en lejekontrakt. Det er ikke korrekt, og er man som udlejer, uanset om man er i god tro, først blevet trukket i huslejenævnet, er det for sent. Lovgivningen som regulerer markedet for privat boligudlejning er dog så kompliceret, at vi kun kan fraråde private boligejere at leje deres bolig ud, inden man har fået styr på paragrafferne!

KBH Mæglerne kan hjælpe private boligejere med, at gøre sig de rigtige overvejelser inden man begiver dig ud i boligudlejning. Dermed minimers risikoen for, at der senere opstår en tidskrævende og ikke mindst ofte meget omkostningsfuld tvist mellem lejer og udlejer.

Vi udarbejder lejekontrakten i overensstemmelser med dine ønsker og behov og under hensyntagen til reglerne i lejelovene.

HUSK – det er altid billigere at forebygge en tvist end at afhjælpe den!

Ring på tlf.: 30 71 71 71 eller udfyld formularen her og få en snak om dine muligheder og hvordan KBH Mæglerne kan hjælpe dig.

Bestil gratis salgsvurdering...

(* skal udfyldes)

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Bestil en gratis salgsvurdering her...

TAK FOR DIN BESTILLING
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.